Нови рударски, градежни машини и опрема

Иновативни решенија за градежни, инфраструктурни и индустриски проекти

Багери

Yuchai YC230-9

Yuchai Z25

Lonking CDM856H

Yuchai YC85-91

Lonking CDM 312

Yuchai U27

Yuchai U20

Yuchai U35

Контактирај Не