SANY Excavators

SANY успешно се претстави на Bauma Shanghai 2018, најголемиот саем за рударска и градежна механизација во Азија. На саемот SANY се представи со повеќе новитети во своето производство меѓу кои најзначајни беа промоцијата на работењето на багери SANY без ракувач-оператор, раководено од софтвер за управување и геометричко снимање на теренот и промоцијата на најновиот хидрауличен […]

Мак-Дизел потпиша договор за регионален дистрибутер на SANY

Мак-Дизел пристапи кон потпишување на договор за регионален дистрибутер на SANY хидрауличните багери на саемот Bauma во Shanghai. Договорот во има на SANY Heavy Machinery Co. го потпиша г-динот Yu Hongfu и сопственикот на Мак-Дизел г-динот Игор Колевски. На церемонијата присуствуваа сите SANY регионални претставници од Европа заедно со директорот на продажба на SANY Europe […]