About us

Нашите почетоци…

Започнавме со идеја која потоа ја преточивме во реалност. Бевме меѓу првите фирми во нашата земја кои започнаа ваков бизнис.Се соочивме со многу тешкотии, но бевме вредни, истрајни, амбициозни и со многу работа и труд го постигнавме она што го имаме денес. Постоиме веќе 25 години и секогаш сме тука за клиентите.

Имаме вкупно 28 вработени и многу фирми-партнери во Европа со кои имаме одлична соработка.Редовно ги следиме настаните од нашата бранша, како во Македонија, така и во странство. Учествуваме на саеми, семинари, обуки, конференции и секогаш сме во чекор со времето и иновациите од нашата област.