45 Меѓународен саем за градежништво SEEBBE 2019

Како што ветивме така и исполнивме на најголемата меѓународна саемска манифестација од овој тип во југоисточна Европа  на 300 метри квадратни отворен простор на штанд бр. 561   нашата фирма Мак-Дизел преку својот претставник во Србија Диесел Центар зема учество на 45 Меѓународен саем за градежништво SEEBBE 2019 кој се одржа од  17 до 20. Април 2019 г. во Белград .

На саемот се претставија повеќе од 600 излагачи од 27 земји

Поминавме прекрасно и се чувствуваме прекрасно-донесовме новина на овие простори Хидрауличните багери SANY.

Се претставивме и со дизел елетрични агрегати Gen Power, филтри и резерви делови Cummins, систем за гориво BOSCH.

Од сите минувачи добивме пофални зборови за нашиот штанд, за оние што пропуштија ве молиме погледнете

Сликите се доказ