Продолжена гаранција кај SANY

SANY во 2018 година се вброи во првите 5 производители на хидраулични багери, а со продажба од 47500 разновидни багери го завзема првото место во нивна продажба.

Како најголем реномиран светски производител што произведува квалитетен производ, SANY го прати трендот на издржливост и нуди можност за продолжена гаранција за своите производи до 5 години или 10.000 работни часа.

Ве очекуваме да не контактирате на нашиот телефонки број 02/2550-065