SANY на светскиот саем за градежништво BAUMA, Минхен 08.04-14.04.2019

SANY како еден од светските лидери во производство на хидраулични багери ќе биде дел од реномираната саемска манифестација во светски рамки BAUMA 2019 која ќе се одржи од 08.04-14.04.2019 во Минхен, Германија, на која ќе бидат изложени дел од најбараните модели на пазарот а воедно и промовирани нови производи (машини) кои треба да бидат пуштени во продажба до крајот на 2019 год.

Оваа година SANY на Bauma ќе може да го посетите на следнава локација FN620/9

Со задоволство Ве покануваме да не посетите и станете дел од нашата успешна приказна наречена SANY