SANY Доаѓа на 45-от меѓународен саем за градежништво Белград,17.04-20.04.2019

Во рамките на саемските манифестации од областа на градежништвото, индустријата, рударството и сл. Кои се планираат на територијата на бившите југословенски простори од 17.04-20.04.2019 год. во Белград ќе се одржи 45-от меѓународен саем за градежништво South-East Europe Belgrade Building Expo на кој нашата компанија Мак-Дизел Дооел Скопје преку својот дилер за Србија Diesel Centar Kragujevac ќе земе учество промовирајќи го брендот SANY како еден од светските лидери во производство на хидраулични багери, високо котирајќи веќе и на европскиот пазар преку својот регионален центар во Бедбург, Германија.

На вкупна површина од 300 м2 во надворешниот саемски простор пред Хала 6 ќе бидат изложени дел од SANY багерите кои ги застапуваме и нудиме се со цел промоција на бренд кој означува: квалитет, издржливост и задоволен купувач, а се во насока на запознавање на SANY на оваа територија:

,, SANY багерите се веќе во градот’’